пятница, 1 февраля 2013 г.

заря карпаты эмоции зрителей после матча

Суперники швидко переходили середину поля  небезпечних моментв не бракувало. Захисники «Карпат» не дозволили Данло завдати завершального удару з близько вдстан. Над поперечиною «вистрлив» Любеновч, а Лукас на ударнй позиц у ш

Обидв команди заробляли чимало кутових, псля розграшв яких гравц часто намагалися сходу завершувати подач, але Лпарт та Озаркву бракувало влучност. Пожвавлення на трибунах викликав  прострл з лвого флангу Данло, але партнери не встигли на добивання. Напруга на пол поступово зростала,  арбтр Жабченко з допомогою жовтих карток намагався втихомирювати гравцв.

Вже у дебют гри кращий бомбардир «Карпат» Лукас здйснив рейд лвим флангом, але пробив над поперечиною. Господар вдповли небезпечним ударом екс-карпатвця ¶дахора, якому встиг завадити  влучно пробити захисник.

Порвняно з минулим туром у стартових складах обох суперникв вдбулися певн змни. В основу «зелено-блих» повернулися захисник Озаркв та нападник Пучковський. У «чорно-блих» на лав запасних несподвано опинилися Ярмаш та Каменюка, який  в березн цього року в Луганську оформив хет-трик у ворота «Карпат». Тож вперше у лз в основ з’явився Данло, повернулися в стартовий склад луганчан Чайковський та Любеновч, а каптанська пов’язка перейшла до Галюзи.

Обидва суперники пдйшли до цього подинку з затяжними безвиграшними серями. «Зоря» не перемагала вже шсть турв поспль, при цьому не набравши в останнх трьох турах жодного очка, а «Карпати» не знали радост перемог чотири гри, у минулому тур перервавши триматчеву програшну серю. Додатково мотивац гравцям додавало  турнрне сусдство, адже в раз перемоги «Карпати» обходили «Зорю».

«Заря» прерывает полосу неудач

Заря - Карпаты - 2:1 +ВИДЕО / «Заря» прерывает полосу неудач / Футбол / www.sport.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий